Saarikaveri

Oletko aina miettinyt millaista olisi asua saaristossa? Miten käytännön asiat toimivat ja miten oppia tuntemaan uusia ihmisiä?

Täällä elämää ohjaa luonto ja jokaisella vuodenajalla on oma rytmityksenstä, vauhdikkaasta kesästä levolliseen talveen.

Saarelta löytyvät peruspalvelut ja yritysten kirjavaan joukkoon mahtuisi vielä lisää tekijöitä. Aktiiviset yhdistykset tarjoavat monipuolista ajanvietettä ja mukaan on saarikaverin kanssa helppo tulla.

Mutta emme kaunistele totuutta, joistakin asioista joudumme ehkä luopumaan kun asumme saaressa ja niistäkin kerromme mielellämme rehellisesti. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää, et tarvitse olla yksin kun mietit asuinpaikan vaihtoa.

Saarikaverit:

Erika Englund

Kolmen lapsen äiti, 5, 8, 12v ja kyläkauppias Erika muutti Pellinkiin 2008 ja tuntee melkeinpä kaikki saarelaiset. Intohimona on lenkkeily joten ainakin saaren polut tulevat tutuksi jos polkujuoksu kiinnostaa.

Heidi Johansson

Nyt jo eläköitynyt pankkivirkailja Heidi on koko aikuisikänsä asunut Pellingissä ja aloitti uransa Osuuspankin Suur-Pellingin konttorissa. Heidi on aktiivinen sekä Martoissa että kotiseutuyhdistyksessä ja hänet näkee usein ulkoiluttamassa Bärtil-koiraansa.

Annika Weckman

Paluumuuttaja Annika teki ison päätöksen kun asettui Pellinkiin asumaan ja remontoi vanhan kesämökin talviasuttavaksi omakotitaloksi. Annika on innokas luonossa liikkuja joka tuntee paljon saaren vanhoja perinteitä ja kulttuuria.